Целта на този конкурс е една по-добра и по-приятелска атмосфера в училище.

Уважение, сплотеност и подкрепа. За това работим като доброволци, вече стотици часове, за една добра кауза и за един по-добър и сплотен свят. Целта ни е да обединяваме, а не разделяме.

Целта ни е всички деца да се чувстват добре, щастливи и подкрепени.

Поради изключително агресивното гласуване, множеството нападателни имейли към нас и явно ожесточена конкуренция между възрастни, решихме да преустановим онлайн гласуването. То просто изгуби своя смисъл. Да „победиш“ в един детски конкурс за усмивки, не е целта на тази кампания. Моля, осъзнайте се. Това поведение е не само неуважение към деца и учители, положили усилия да покажат техния свят в училище, но и неуважение към нас, доброволците, организирали конкурса.

Спирайки гласуването, даваме възможност на всички да разгледат всички снимки, одобрени за конкурса и да се усмихнат заедно с участниците!

За нас, всички деца и учители са победители.

Усмивката прави силата! Благодарим Ви за това!

На 01.12.2018 ще бъдат обявени най-креативните снимки в петте категории, избрани от нашето жури, както в предходните години.

Всички деца, участвали в конкурса получават е-Грамота от Сдружение „Усмивка“ с подкрепата на Община Бургас.

Всички учители, участвали в конкурса получават е-Сертификат от Сдружение „Усмивка“с подкрепата на Община Бургас.

Най-креативните снимки ще бъдат отличени както всяка година в официална церемония на 07. Декември 2018 в Община Бургас и с медийно участие.

Благодарим Ви за усмивките!

 

 

Подкрепете ни!

Ако искате да ни подкрепите като дарители, нашите сметки за дарения са

SMILE SDRUZHENIE
IBAN BG23RZBB91551007918704
РАЙФАЙЗЕНБАНК ОФИС БУРГАС 5

Сдружението приема с благодарност всяко направеното дарение и се задължава да ползва получените средства в съответствие с целите и мисията му. Сдружението поддържа книга на дарителите и направените дарения. Моля, информирайте ни, ако желаете да получите удостоверение за извършеното дарение. Даренията към нас, Ви носят данъчни облекчения като физически и юридически лица в България и ЕС, в зависимост от Вашият постоянен адрес или седалище. Моля, забележете нашите правила за работа с дарители.

Ако искате да ни подкрепите като доброволци, пишете ни на contact@sdrujenieusmivka.org.

Благодарим Ви сърдечно!!!